Nu ar man pa sluttampen da!

Efter tre natter pa Tioman Island med i princip bara sloande (och lokalbefolkning, vuxna samt barn i 8- 10 ars aldern som lekte med en levande pyton orm 5 meter fran vart hus!) ar vi tillbaka i Mersing. Vi var helt enkelt tvugna att stanna har for att ata pa den fantastiska kines restauranden en gang till! Det var precis lika bra som fora gangen. Imorgon kl 10.00 bar det ater av till Kuala lumpur for de sista dagarna med klassisk sightseeing och Shoping (som vi for ovrigt tjuvstartat med idag).

Ska bli skont att komma hem snart.... till kyla, regn, snal blast, harda arbetspass, julbord, sno, .....hm..       eller nja.  Saknar dok alla er mina vanner och bekanta. ska bli kul att traffa er.
Kramm!

Kommentarer
Postat av: pappa

Hej
Det ska bli kul att snart se er igen. För er kännedom så vänjer man snart vid kyla, regn, blåst och väldigt mörka dagar. Jag tror det blir toppen för dig Andreas att komma till jobbet och rulla en 30-40.000 köttbullar om dagen. Hoppas dom sista dagarna i värmen blir bra och vi ser fram emot att få se er igen. Lotta tänker fira sin födelsedag fredagen den 27 oktober med lite mat hemma hos oss.

Ha det så gott Pappa. Mamma/Lotta hälsar

2006-10-20 @ 18:43:50
Postat av: simon

OCH JAG SAKNAR DIG!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback