Står på jobbet SISTA julbordet för iår!!

Jag är nu på jobbet mitt i all julstress, det blir mycket julfirande, julafton var vi hos mamma och pappa, igår hos Sandras pappa och ankioch idag är jag och jobbar för att sen gå till Sandras mamma och kent ikväll. Ska bli skönt att slippa julmaten ikväll iaf. God Jul!! Nyår förslag någon? jag vet inte vad jag och Sandra ska göra ännu???

!

Jag sitter nu hemma efter att ha jobbat förmiddag.  Nu på kvällen har jag lyckats umgås med min bror, det händer inte så ofta längre att vi träffas bara jag och han,
för 3 år sedan sågs vi flera gånger i veckan, det är alltid lika kul när vi ses vi har väldigt mycket att prata om.
Några andra som jag nästan aldrig träffar är Markus och Tobbe, men i lördags så var båda två hemma hos mig och Sandra, även pontus och Tezzan var här. Vi hade en kanon kul kväll med Sing star till kl. 3.00 på natten.

Ingen jul utan bohman

DSC02359
Ingen jul utan bohman

hela julbordet

DSC02351
hela julbordet

Nu är julbordet klart för kvällen och snart där jag ha hem.

DSC02350
Nu är julbordet klart för kvällen och snart där jag ha hem.

Full fart med att lägga upp julbordet. 35 min kvar tills gästern...

DSC02347
Full fart med att lägga upp julbordet. 35 min kvar tills gästerna kommer!

Idag är jag hemma hos Markus för första gången i hans nya lägenh...

DSC02344
Idag är jag hemma hos Markus för första gången i hans nya lägenhet. Jag har till och med fått mat kaffe och glögg! Så nu är man mätt och glad!

Dagens. helleflundra med dill och romsås

DSC02343
Dagens. helleflundra med dill och romsås

Tezzan visar sitt bästa jag ;-) sött du är gumman!

DSC02339
Tezzan visar sitt bästa jag ;-) sött du är gumman!

igår öppnade värdshuset igen, Efter branden för 1 år sedan. De...

DSC02320
igår öppnade värdshuset igen, Efter branden för 1 år sedan. Det var "lite" folk i kö utanför. Nu vet man att man slipper sitta i tystnad under helgerna framöver då man bor granne ;-)

För ca 2 veckor sedan fick jag min nya skateboard av Simon. Näst...

DSC02318
För ca 2 veckor sedan fick jag min nya skateboard av Simon. Nästa vår ska vi hitta en gömd plats att träna på tills vi är grymma!!! ;-)

Så här tidigt vill jag inte vakna!!

Jag har varit vaken i ca 30 min och kan inte somna om.
Igår kväll var jag ute hos Mamma och Pappa för att jul pyssla och äta lite god mat, efter att ha jobbat mellan 08.00 och 15.00 alla de andra dvs. bror, syster, Malin, Maja, Magnus och Sandra var redan där och hade varit så sen kl 10.00 ungefär. När jag kom hem somna jag ganska snabbt men nu sitter jag här med julbords tankar i hela huvudet och lite sömn. hmm.

Det var ett tag sedan man skrev något vettigt nu men jag får väll skylla på jobbet. Jag börjar komma in i allt vad som har med blommenhof att göra nu, och trivs bra med mitt nya jobb. Ska bli intresant att se hur det blir efter jul när det lugnar sig lite.

Lite mat från ikväll när jag och Thomas jobbar i köket. Sista kv...

DSC02310
Lite mat från ikväll när jag och Thomas jobbar i köket. Sista kvällen innan julborden börjar ;-) (vitchokladmousse med gallianomarinerad fruktsallad och halloncoli)

Varmrätt ikväll

DSC02309
Varmrätt ikväll ( oxfilé med pomfondant på bädd av grönsaks julienne toppad med bacon och ostronskivlings fräs)