självömkan...

skulle jag mycket väl kunna ägna några rader till, men sånt är så jävla tråkigt att läsa.
För i slutändan så är vi väll alla inte alltid på topp? Eller?

En sak kan man ändå säga och det är att det har varit väldigt kul att vara i Nyköping några dagar. Det har varit full fart hela tiden och det är något som jag alltid gillat. Man vill ju att det ska hända lite!

Imorgon ska jag försöka att på något sätt få tag i en graverad skylt, hoppas det lyckas! Vore skönt att slutföra prisutdelningen på min och Cajsas soltävling från i sommras.

Ledig lördag!

Fan va gött att va ledig en lördag för en gångs skull!
Tänkte att jag skulle gått upp skapligt idag för att kolla på lite julklappar. Sov  till 13.15 så det blev inte så mycket med det. Martin ska på teater ikväll så det blir till att sitta hemma å kolla på film för min del. Drog just på min gamla sommar favo på stereon. Looptroop Rockers- GRYM SKIVA!!
Nu kan det inte bli annat än en bra kväll!

Dessutom har jag börjat ladda för en helg i Nyköping, mycket står på schemat.
CU

Sill är gott!Så där ja!
Då var sillen inlagd bara att vänta på att den ska bli klar nu.
Ca 1,5 kg blev det men det ska nog inte vara några problem att trycka i sig det på en vecka. Tänkte faktist dela med mig till Martin också.

Snabbfika eller?

Det skulle bli en snabbfika i tidags var det bestämt men det slutade med övernattning och en total vistelse på över ett dygn istället. Såna överaskningar gör alltid livet lite roligare att leva och var precis vad jag behövde! Love on you my friend!

Tanken  var att jag skulle åka till Nyköping den 12 dec, men det sket sig. Jobb är jobb och någon måste laga maten på Bliss. Dvs. Jag...
Men vad gör väll det? Ska ju ändå åka den 23:e för att fira julen. Så det blir nog bra, tiden går så jäkla fort ändå. det är ju bara knappa 3 veckor.

Helgen som kommer bjuder på jobb (som vanligt) och troligen en vända på hemmafest hos Alex på lördag.
Söndagen blir det garanterat personalfest.