jag och Lasse är på ikea. Hungriga som vi är starta vi med lite

DSC01115.JPG
jag och Lasse är på ikea. Hungriga som vi är starta vi med lite korv

Det gick ju bra!

Jag har just för första gången passat ett av mina syskonbarn.
Min yngsta brorsdotter Ellen 1 år, har varit här första tio minuterna började jag fundera på vad jag gett mig in på.
Hjälp! Jag kan ju inget om barn!
Men efter en stund med lite rotande bland alla dvd filmer och bestick så gick det riktigt bra! Tur att det bara var 1 timme :-)

Påsk

Då är man på jobbet igen, Jag jobbar hela påsken så så mycket påskfirande blir det inte.
upptäckte iaf att jag inte behöver jobba hela dagen imorgon vilket jag först trodde, så då kanske man kan hitta på något ikväll, dvs efter kl 21.30...


Glad påsk!

lite mat

DSC01059.JPG
lite mat

Lite nytt

Idag har jag varit och klippt mig, känner mig riktigt nöjd faktist! Det var ca 4 - 5 månader sedan sist så det behövdes verkligen.

Vidare så har jag bytt mina sköna fyra hjul med värme, stereo och motor mot Fyra hjul utan det tidigare nämnda. Jag är numera endast longboard buren då jag sålde min kära bil för 4 dagar sedan.

I övrigt så börjar jag känna mig väldigt tillfreds med situationen man hamnat i. som jag sagt tidigare, det är dax att ta tag i det här!!

Jag och Lars har spanat lite och jag kom på den eminenta iden med att åka på festival i sommar, så om inget kommer i mellan har vi tänkt att åka på Peace & Love festivalen i Borlänge den 26 - 29 Juni. Om det är någon som känner sig sugen på att hänga med oss (som börjar bli sjukt gammla för festivaler) I sommar så tveka inte att höra av er!!  
http://www.peaceandlove.nu/festival/

på väg till lars. Alltid trevligt där!

DSC00976.JPG
på väg till lars. Alltid trevligt där!