Om jag kunde börja lyssna på mina egna tankar!

Igår på jobbet la jag upp min telefon på samma hylla som gasbrännaren står på, samtidigt som jag tänkte att där ligger den inte så bra egentligen (då brännaren åker upp och ner på hyllan många gånger under kvällen)
Dock ignorera jag mina egna tankar  och vad händer?
Jo 2 timmar senare så river jag ner telefonen och lyckas med god precision pricka den lilla kastrullen med hummersoppa som står på bänken! FUCK!!
Telefonen är fortfarande död.
Jag blir så trött på mig själv...

Go skit!

Igår blev jag grymt nöjd när jag kom till jobbet efter att åkt från Nyköping samma morgon.
Min kolega Per levererade denna underbara tallrik mat till mig innan jag börja jobba.
Stekt strömming med potatismos och rårörda lingon.
Grymt gott var det!!Han la dock inte samma energi på sin egen mat ;)
Nyköping

Det har varit mycket trevliga dagar och jag börjar känna att det nog skulle kännas bra att bo här igen på heltid snart (det har funnits stunder då allt kändes hopplöst och att jag aldrig ville tillbaka)
Den här helgen och senaste veckorna har dock fått mig på nya tankar.Jag har även konstaterat att Göteborg kommer att bli en DÅLIG Longboard stad till sommaren, det är alldeles för mycket: Folk, kullersten, spårvagnar (med spår där till) och annat crap i vägen.
Again, Need some fuckin love!!

Ibland funderar jag på,eller rättare sagt just nu. Om det är så att man har olika förutsättningar för att falla för någon och verkligen bli kär på riktigt. Vissa verkar ha så lätt för det, eller så tror dom bara det.
Jag kan för egen del vid närmare eftertanke säga att det nog  inte hänt mig mer än 2 gånger i mitt liv än så länge och då har det alltid varit efter att jag lärt känna personerna ifråga närmare.
Just nu så känns det som att jag hamnat i någon form av vakum där jag inte riktigt kan förmå mig själv att känna något för någon ny överhuvudtaget och inte ens orkar lägga energi på det.
Hoppas verkligen att den dagen kommer snart då man vill och kan...


Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

158 dagar senare har den totala paniken över allt folk i Göteborg släppt och det känns mest kul med en levande stad där inte allt stänger innan 21.
Samtidigt så känner jag att det kanske snart är dax att lämna Gbg för den här gången, vem vet kanske kommer man tillbaka någon gång. Desutom är Nyköping mycket mer levande sommartid.
Jag har hört mig för lite i och det verkar inte va några problem att få tag i jobb över sommaren iaf, sen får man väll se vad som händer.

Det skulle nog kunna bli en grym sommar i klass med den förra och ännu grymmare skulle det bli om Norge kunde utvisa alla svenskar, eller åtminstånde en ;)