Rubrik

Snart onsdag och då är det bara 3 kvällar jobb kvar den här veckan sen får man va ledig igen, just nu är det en tid när veckorna mest är transportstrecka till helgen och vidare mot annat skoj som snart kommer.

Exempelvis:

På Måndag är det öl och vinprovning i Linköping med  Servera. Vi är 5 ungdomar (läs. 4 ungdomar och jag) från jobbet som ska åka dit och sen bo kvar på hotell över natten. Kommer nog bli nice!
Sen på torsdagen blir det även en tripp till Kista för att gå på Restaurang EXPO med Tommy.

Mest just nu ser jag ändå mest fram emot att åka till Oslo om 2 1/2 vecka, Ska bli mycket trevligt att träffa Cajsa!


Pratade förresten idag en lång stund med min kusin Martin i Göteborg. Det finns ingen som kan få en på så gott humör som han. Är man lätt bitter så är han alltid rätt man att vrida allt skit till nått tragikomiskt så man till sist avslutar med att skratta sig igenom samtalet. Tack för det :)

Det snurrar i min skalle

Jag är ju lite av en tänkare ibland och just idag har jag tänkt ganska mycket. Ibland så händer det sånt som får en att stanna upp och reflektera lite extra över sin tillvaro. Idag var verkligen en sån dag!

Tror nog jag ska försöka sova nu och om jag tar mig upp i tid gå till gymmet imorgon. Det skulle verkligen behövas för att rensa skallen innan jobbet.