Need some fuckin love!

Efter att jobbat dagtid i typ 2,5 veckor i streck nu så börjar jag få lite lätt panik!!
Ska fan bli skönt att jobba lite kväll i slutet av vecka så man slipper Svensson livet.

Dessutom är det jobb som gäller de närmsta två helgerna men lördagen efer det den 7:e feb så blir det nog någon form av fest här hemma. Alltid fint med någott att se fram emot.

Till sist en liten önskan till vår käre herre i ovan: SE FÖR FAN TILL ATT SNABBA PÅ MED SOMMAREN!! Jag vill åka longboard i shorts å tischa!!

//OUT

chattanooga eller?

Nu händer det äntligen lite!!
Efter att jobbat lunch i tre dagar är det dax för att avsluta veckan med en lördag kväll. Ska bli trevligt!  Efter jobbet imorgon så ska det minsann bli lite galej!! Kommer nog bli nice, det brukar det bli när Per å jag rummlar runt i gbgs natten!
Cajsa ska tydligen dra till Norge. Lycka till!
Hoppas verkligen att det går bra för dig, Älskar dig! Puss

Ahhhh

Fan vad segt det är!!!
Känns som att det inte händer något. Det var nyss jul, nyår och massa fest m.m. Men just nu och den närmsta framtiden känns mest omotiverande...

"Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på"
//Håkan Hellström

Nytt år nya möjligeter

Nyårsafton 08/09 var nog det konstigaste nyåret på länge!
Jag har aldrig jobbat förut på nyår men nu var det dax. Efter en härlig hemlagad hamburgelunch hemma hos Per var gick vi till Bliss för att leverera 72 trerätters.
Det hela flöt väldigt bra och kl. 23.30 efter att Simon (en annan kock som också jobbat) mött upp oss var det dax att sikta på 7 eleven för att köpa folköl och sen lite snabb inskålning av nya året samt förfest hemma hos kalle.
Senare gick vi tillbaka till Bliss där vi hitta lite folk och sen tillbax till kalle för efterfest ända fram till 07.30. Jag var hemma vid 08.40.. Det har varit en MYCKET seg nyårsdag!När man ser tillbaka på året som var så får man nog ändå säga att det var ett hyfsat år!
Det starta med en fantastisk resa till Paris med Blommenhofs gänget och i Februari var jag och Danne på en kanon trevlig vecka i vilhelmina dock jävligt kall bilresa! ;)
Jag och Cajsa hänge en hel del under vår och sommar vilket resulterade i att vi börja åka longboard ihop, Lite knackit i början med några rejäla vurpor. Men nu jävlar är hon grym!
Även Maja och kocken öste longboard hela sommaren! (Fan vad jag längtar till nästa sommar).
I maj var jag och Cajsa över en helg i Falkenberg, en helg som gick mycket fort! Det tyckte även polisens fartkamera på vägen hem. 
Juni bjöd på många fina konsert minnen På Peace and love, Jag Cajsa och Maja fuskade oss igenom helgen genom att bo på hotell (kanske inte så festivalit)
I juli var jag och hälsade på min kusin Martin i Göteborg, Några öl och groggar senare börja vi spåna på att jag kunde hyra hans övervåning, vilket senare blev verklighet, I mitten av augusti provjobbade jag på Bliss, en knapp månad senare flyttade jag!
En positiv förändrin för att komma vidare med mitt liv och det är redan 4 månader sedan! Jag satte ett test mål på 6 månader och snart är den tiden slut!! VAD händer sen??
I oktober åkte jag, mamma, pappa och frida, magnus och hilda  en vecka till Gran canaria för att fira mammas 50 årsdag. Slappa sköna dagar och precis vad jag behövde! 
(Det var en vecka som man senare hade lite ångest över då det fanns grymt god mat med tillhörande starkdryck att tillgå nästan dygnet runt).

Ut över det så hände det otroligt mycket mer som jag inte orkar skriva om men det kan samanfattas i: Fest, Båtar, Bilar och Underbara vänner!! (Både nya och gamla).

To be continued...