Lägenhet sökes...

Jag har alltid trott att dom som säger att det inte finns några lägenheter bara är slöa och inte jobbar på det.
Men nu vet jag sanningen!
Jag har ringt och typ 15 olika fastighetsförvaltare flera dagar i veckan i 1 månads tid nu. men samma svar hela tiden. Det finns inget, inte ens ett litet skit ställe.

HJÄLP!

Jag måste vara ute ur min lägenhet om 2 månader!

ge mig lite skit så kan jag ju kräla runt i det tills jag dör...

Någon dag så kommer jag inse att allt blev till det bästa, men just nu är det hårt. Som tur är så har jag en handfull mäniskor som jag älskar så mycket, för att ni försöker hjälpa mig igenom skiten. Ni vet vilka ni är, Älskar er!!!

Känns ju ändå skönt att man inte är ensam, 4 vänner är i samma situaton efter den här JÄVLA sommaren.


visdoms ord

Man slutar inte älska någon över en natt, men man kan sluta att älskas på den tiden.

tiden läkar alla sår sägs det ju, men det är aldrig någon som säger hur lång tid det tar??? 


Millencolin

 met a fox the other day.
When I asked how much she cost, I had to pay.
All of a sudden I'd brought her home.
She's one hundred kilos dressed in silverchrome.

She's my world, she's so rad.
She's the best ride I ever had.
She's my life, she's so bad.
She's the best ride I ever had.

When I imagine me and her.
You know that I get a stand-up fur.
I give her oil, I give her gas,
And get her seat beneath my ass.
Then the turtledoves drive away.

She's secondhand, so what ? She's true, she's by my side.
For all I care she's hot, she's a real good ride.
When we go out people stop and stare with jealous minds.
It's OK for me as long as they let her be...
To prevent something like a theft I got her locked around a tree.
Om en vespa men man kan lätt se liknelser med annat...

På mitt jobb får vi ibland trisslotter när vi nått visa månads m%E

DSC02985.JPG
På mitt jobb får vi ibland trisslotter när vi nått visa månads mål. Idag fick jag 20 stycken. Ska bli kul att se om man
vinner något.DSC02987.JPG
Det är sannerligen inte många det är vinst på! 6 st. Totalt ynka 225 spänn! Jag som räknat med minst 100000. Tur att man inte betalat för dom.

Frågan som återstår nu är: Ska man köpa mer lotter, göra något annat meningslöst med pengarna eller spara???

En Helt ok vecka

Den här veckan har varit bra! Bra väder och en hel del kul aktiviteter.
Det började med fisketuren som redan är bloggad, på tisdagen så bar det av till Göteborg igen för en otroligt snabb visit. Kl 15.00 travade jag och Sandra in på Liseberg vilket var målet för dagen. Efter en snabb lunch på nån krog där inne så var det dax att börja åka. Vi mjukstartade med den klasiska bergbanan och gick där efter igenom alla atraktioner värda namnet, vid 20.00 tiden kände vi oss nöjda och hungriga så vi gick upp till avenyn, där det blev en helt ok middag med fisk och vin. Efter det avrundade vi med en öl och en cider innan vi gick tillbax till hotellet för att sova.

När jag kom hem på onsdagen så tog jag det väldigt lugnt på dagen, jag hade bestämt med Sandra att vi skulle kolla på film senare, efter det skulle det natt badas. När filmen var slut såg Sandra så trött ut så man kunde tro att hon skulle klappa ihop och dö. Efter att hon lyckats släpa sig hem, så åkte jag, Fredrik, Emil och Irene ut till Lidsjön i råby. Så mörkt som det var där så var det ett under att man lyckades hitta ner till sjön. Efter två snabba dopp konstaterade vi att det var alldeles för mörkt för att bada så vi åkte till Max för att äta deras (i mitt tycke) Halv misslyckade hamburgare. Jag blev dock posetivt överaskad, Det smakade riktigt gott den här gången.

Torsdag = film dag. Jag, Rille, Tosse och Cajsa Tittade på Children of Men, En helt ok film med väldigt snygga filmningar (tack för tippset Fredric) efter filmen titta vi på ett par klasiska avsnitt percy tårar, efter det så gick Tosse och Rille hem, Jag och Cajsa hade där i mot inte gett upp vi drog igenom två filmer till, först Shutter och sen Lock stock (den senare mest för att Cajsa skulle våga gå hem efter den första ;-)

Igår så gjorde jag något som jag inte brukar göra jag satte mig mitt på dagen för att läsa, jag fick nämligen en bok av mina föräldrar när jag fyllde år i söndags. Jag har redan läst över halva boken, vilket är helt otroligt! Böcker har aldrig riktigt varit min grej.
På kvällen satt jag och Tobbe på hans balkong, vi drog i oss 1 kilo kräftor var och ett gäng öl. Efter det begav vi oss ner till Lotsen. Väl frame på Lotsen dracks det en del (det var alldeles för lite trängsel i baren) väl tillbaka hemma hos Tobbe för att hämta Longboarden, avrundade vi med en folköl, Efter det surfa jag som en kung över Nyköpings gator hemåt. Nu sitter jag här och väntar på Att tvättmaskinerna ska bli klara. Jag har nämligen inga rena kläder kvar.
Tvätt dagar är verkligen underbara!!


 

Fiske tur

Idag har jag och farsgubben varit ute på fiske tur, det blev inte någon fisk men vi hade det trevligt ändå. Vi pratade, drack kaffe och bara njöt av det underbara vädret. Äntligen lite riktig sommar!!

image140

.....

Just nu är det en här och tittar på lägenheten. Fan! Jag vill inte flytta men vad ska man göra???