Time Flies

Efter lite sushi med Eve och jobb på Blommenhof (9:e dagen i rad) så är det snart dax att sova för att orka med att jobba imorgon igen kl 6 och sen gå till Fika med restaurang folket på Blommenhof för att äta imorgon kväll.

Känns som om dagarna går lite för fort nu. Bara 60 dagar kvar till julbordet nu.

Jag borde verkligen ta tag i mitt liv, jag har ingen plan över huvud taget... Frågan är bara hur man gör?

Söndag

Idag har jag varit hos min bror med familj och hälsat på. Maja Fyller år imorgon (måndag) så jag gratulerade henne. Ytterst populära presenter lyckades jag hitta också, Glitterlim och Prinsses-Barlie var klockrent till en 4 åring :)
Själv blev jag bjuden på piroger och prinssestårta, mycket gott!

Kvällen har jag hållit mig hemma. Det har blivit ganska många ensamma kvällar det senaste. Både skönt och ibland lite tråkigt.. Men verkligen något jag behöver träna på. Jag har haft lite svårt för det i ett par år men nu börjar det kännas ok igen.

Blommenhof; All over again (iaf till nyår)

Fan vad trött jag blev på mig själv imorse! Första morgonen på Blommenhof på typ 1 år och vad händer: Jag glömde ställa en av mina väckarklockor och försov mig med ca 45 min... Jobbig start.

Men efter det jobbade jag på fint och lyckades bland annat göra de första 14 formarna Jansson till årets julbord (jobbigt bara att det endast är ca 1/10 av det som kommer behövas).
Nu ska jag snart försöka ta mig i säng och hoppas på bättre framgång med att komma i tid imorgon.

God natt!!


Penguins and Polarbears

Efter en lång men trevlig helg i kalvsätter med kräftskiva igår så känner man sig en aning sliten. Just nu ligger jag på soffan och bara är.
Jag har säkert lyssnat 10 gånger på Millencolins "Pengunis and Polarbears" nu, den låten betyder mycket för mig och passar fint en sån söndag som idag.

Det är många gånger man drabbats av att allt "känns" så "Penguins and Polarbears" men idag vet jag inte riktig. Sjukt bra låt iaf!


Lunch, Coleslaw och Ice Age

Idag vaknade jag vid 11.30 av att pappa ringde och väckte mig. Körde ur Danne som campat på min soffa över natten efter film och öl kväll dagen innan, efter det blev det lunch med pappa.
Resten av dagen spenderades med någa avsnitt av How i meet your mother, för att sen ta med Eve ut till Buskhyttan där jag gjorde Coleslaw till Mamma och Pappas inflyttningsfest på lördag.
Efter det åkte vi hem till mig för att kolla på senaste Ice Age filmen.
Nu sitter jag efter ytterligare några avsnitt How i meet your mother och funderar på att gå och lägga mig.

Det enda som hindrar mig är tankarna som precis som vanligt svävar iväg så här dax på dygnet...


Jobba idag

Sitter å väntar på Fredric som är iväg på ett ärende och dessutom skall köpa med sushi. Trevligt är det att ha de gamle gode Westerberg på besök. Igår var vi och ett gäng till en sväng på Fika för att äta middag och dricka vin m.m. Det hela avslutades nostalgiskt nog på Puben.

Efter lunchen snart så blir det nog dax att säga hej då till Fredric som ska vidare till Stockholm och sen bege mig upp till Blommenhof för att jobba.
Det kan verkligen behöva jobbas med tanke på att jag mest slöat de senaste veckorna. Jag har dock jagat jobb men med taskig framgång...

Tur att man får jobba från v 39 och fram till nyår på Blommenhof iaf.

Höst

Dom senaste dagarna har jag inte haft så mycket jobb och mest donat hemma samt kollat mycket på tv serier nattetid, vilket resulterat i att jag sovit halva dagarna.
Men det har liksom inte gjort något eftersom det inte händer så mycket annat, och för första gången på länge känner jag mig tillfreds med det.

Idag har pappa hjälpt mig att bygga stolar så nu är mitt bord och stolar projekt klart.

Bör även nämnas att Frida å Mange bidrog med bordsskiva och att Linus hjälpte mig att montera den samma i förra veckan.
Tack allihopa!