Nu vill jag hem ett tag!

Nu börjar jag känna att jag längtar hem! Och med hem menar jag till Nyköping.
Det är konstigt att alltid hemlängtan kommer när man närmar sig slutet och så har det alltid varit för mig.

Nu vill jag bara att den sista månaden ska gå fort och att jag orkar hålla engagemanget uppe på jobbet.
Jag har nog alltid (även om folk av någon anledning trott tvärtom) jobbat ganska lite. Jag har alltid lyckats hålla mig undan med hjälp av komptimmar, oregistrerad sen ankomst, få timmar på jobbet eller något annat smart.
Men den gångna månaden har jag verkligen jobbat 212 timmar, inte konstigt att jag är lite trött.

Det ska bli skönt med  nytt jobb så man får upp gnistan igen!

Peace & Love

Jag vill på Peace & Love i Borlänge det är den 25-27 juni och det verkar bli mycket bra band! Förra året var det jag Cajsa och Maja som åkte, det vore kul om man fick ihop ett rejält gäng i år! Någon som känner sig sugen?

Peace & Love

Vilken helg det har varit! Millencolin har bland annat varit jäkligt bra! Imorgon bär det av hemåt!J

ge upp!

6bef62ad8f0b2f97caebe40a6f4177df.png

Precis vad man längtade efter att se när man tittar ut genom fönstret på morgonen. NOT!!


Lite grillt och lite rödvin är a

0-5d4b2c4f09078202df29f8bce2202455.png

Lite grillt och lite rödvin är aldrig fel en torsdag kväll! Nu är det bara värmen som saknas.


Prisa gud! Här kommer skatteåterbäringen!

Fan så gött!
Äntligen ler skattemasen mot mig och tycker att jag förtjänar att få lite pengar tillbaka! Det är man inte direkt bortskämd med sedan innan!


Idag har jag jobbat länge och det blir nog något liknande de närmsta dagarna för Calle är sjuk och vem är då den enda kocken? Jo JAG!
Men det är helt ok! Då får man ju förhoppningsvis ihop en schysst lön tills det är dax att flytta och det kan ju behövas inför sommaren.

36 dagar kvar på Bliss/ i Gbg

Duckpond


Det är verkligen tråkigt med låttexter i bloggen men man vill ju bara att folk ska läsa dom och förstå att det känns som sången är om en själv!Everybody is leaving from this town and from me. They've got the burning flame, they sure achieve their aim.
You know that's tough for me to see. Oh, how I wish I could do the same as them and go.
Just pack my bags and good-bye, get out fast or fade away real slow.
What you see is what you get right here, where a change is nowhere near.
What you see is what you get from me. In this duckpond, leave me be.
I pretend my life is perfect like the faces on TV. Yeah, that's the only way to face another day, try to deny the misery.
But those are the ways of lonely's and like a clown, yeah, I do act.
No matter where I could be or would like to go, I'm stuck here. That's a fact. I'm too weak I'm down on my knees.
Too feeble for something new. Feels like there's nothing I can do.
Keep on laughing 'bout me, keep on doing your own, But someday I will be that one. Be that one.
Yeah, someday I will be that one...

Tack för den Millencolin

Midsommar/Sommarfest

Föra året så hade jag det stora nöjet att fixa en midsommarfest som jag nog själv får påstå att jag blev mycket nöjd med. Dock var jag inte själv utan hade fin hjälp av Lasse, Gurra och Fredrik.

Nu funderar jag på om man skulle företa sig något liknande iår? Men om det ska göras så ska det givetvis göras ännu STÖRRE och ännu GRYMMARE!!

En annan sak jag funderat på är om man skulle lägga det på en annan dag än midsommar som jag själv egentligen tycker ska vara mer intimt och i mindre skala, 110 pers som förra året är mycket mer än så :D

Nä, det skulle nog bara bli en sommarfest i så fall! Det ända som saknas nu är några fina kompanjoner, en bra dag och lite planering sen är det igång!

Man får se vad som händer.

Förslag någon??

/OUT

YEEEESSS!!

Idag tog jag årets första LONGBOARD tur, och det var garanterat inte årets sista, Underbart!

Skönt med lite hyfsat väder, även om det inte är allt för varmt ännu.

Ad undas

Jag är en fruktansvärt nostalgisk människa har jag kommit fram till.
Det finns nog ingen som kan förlora sig flera timmar i foto-arkiven som jag kan.
Men det är klart, har man tagit i snitt 1500 bilder/år de senaste 5 åren så tar det ju ett tag att bara snabbt kolla igenom det.

Det är konstigt hur man kan få tillbaka en känsla man hade just då kortet togs bara av att titta på det, samtidigt som jag många gånger undrat vad det var som gjorde att det inte kunde vara så som då för alltid...

Så skönt väder! Så jag passa på

4eb4844de5bce78503451ff43ec89cba.png

Så skönt väder! Så jag passa på att ta en kaffe i solen innan jobbet. 8 grader ute idag.


Skulle va en lugn Lördag...

Igår, Lördag jobbades det men det var ganska lugnt så jag och Calle storstädade hela köket. Efter det så åkte vi hem till mig med 00.13 bussen. Väl hemma  tog vi vad som erbjöde så det blev lite Fyra i rad, Yatzy och kaffe + te de-drinkar.
Vid 04 tiden tog vi en Taxi tillbaka till stan där vi festade vidare med karro och Linda till kl 8 på morgonen. Det var en mycket trött Andreas som vaknade upp någonstans i Johanneberg idag.
Jag blev kvar hela dagen inne i stan innan jag orkade släpa mig hemåt.

Det var den lediga dagen den här veckan, snart dax att sova så man orkar med ännu en härlig vecka. Tiden går så jäkla fort. Bara 1,5 månad kvar på Bliss nu.

Dum spiro spero

Så står man här nu med hela ansvaret över köket på Bliss vilandes på sina axlar. Kunde man inte anat för ett halvår sedan.
Men då kommer tristessen och rastlösheten krypandes som ett brev på posten!!
Hmm.....
Jag saknar något men jag vet inte riktigt vad??
Men det jag vet är att jag kommer fortsätta mitt sökande vare sig jag hittar "det" eller inte.
50 Dagar kvar nuNight out and time to move on!

Igår så blev det en del dricka efter jobbet, först på Bliss där jag jobbar sen vidare till Lokal, Lilla London och slutligen Peacock. Jag vaknade upp idag och kände mig lite halvsliten efter gårdagen det var nämligen så att jag och Karro som jag jobbar med gick till peacock medans resten av gänget gick åt annat håll, och i vanlig ordning när det är jag och Karro så blev det mycket sprit och väldigt trevligt!
Vidare resultera allt detta att jag efter en stund idag insåg att jag nog av någon anledning gjorde mig osams med en av vakterna men jag mins inte hur?? Jag har dock ett svagt minne av att han nog var rätt dum å dryg men frågan är: Var jag det också? Jag minns inte riktigt.  =  Lättare ångest

Jag har för övrigt sagt upp mig från Bliss och tänker flytta tillbaka till Nyköping någon gång i Maj. Det ska bli trevligt att komma "hem" igen. Även om jag samtidigt tycker att det ska bli tråkigt att lämna Gbg.
 Det blir nog så att jag och Skoog kommer att dela lägenheten i en månad tills han slutar skolan. Sen efter det så är man tillbaka i gamla spår.

Nu är det inte långt kvar

På lördag skulle jag kunna vara ledig men har anmält mig frivilligt att jobba. Första gången som det någonsin varit ett problem att ALLA tre kockarna vill jobba en lördag (brukar vara tvärtom), men det är Pers sista dag inan han tar lite ledigt och sen sticker till NY och då vill man ju hinna jobba ihop en sista gång. Kanske blir någon öl efter, vem vet ;)
Det har varit ett fint halvår som kolegor och jag hoppas verkligen att vi någon gång i framtiden möts igen.

Sen är det även lite annat i görningen för min del inom en överskådlig framtid men mer om det en annan gång.

God natt!

Vuxen vid 30?

Jag har en sjuk förmåga att ALLTID somna när jag kommer hem efter att jobbat dagtid, men nu har jag lyckats hålla mig vaken 2 dagar i rad!
Börjar man kanske bli vuxen nu? Det är kanske vid 30 jag kommer att gå från barnstadiet helt och inte behöva sova middag längre?

Det skulle inte förvåna mig! Jag brukar när jag tänker efter vara rätt sen med en del.
Typ: Tog inte körkort förens jag var 22, börjar ofta tycka att Artister (musik) är grymma när andra tröttnat på dom...
kanske inte var så mycket sena grejer iaf, hmm..??

Nä dax att sova nu snart och i ärlighetens namn så tror jag inte att något förändrats särskilt radikalt.
Imorgon är det nog jag som somnar på soffa efter jobbet igen som vanligt ;)

/OUT

@ work

Hmmm. Fan vad fantasin börjar bli dålig. Behöver komma på Lite schyssta lunch rätter till nästa veckas meny.. Det har blivit mycke fiskfärsbiffa, och rimmad oxbringa det senaste. Måste komma på nå nytt nu!
HELP

in the midle of the night

Lagade mat och åt vid 20 tiden sen efter det somna jag på soffan. Nu har jag vaknat och lagt mig i sängen. ca 5 timmar senare :)

Jag är nog fan på väg att bli riktigt sjuk också :(


Måndag

Imorse var det segaste jag varit med om på länge, jag var så trött att jag inte fatta något över huvud taget. Men efter 1 timme snozzande så lyckades jag släpa mig upp ur sängen och iväg till jobbet.
Nu är jag hemma igen och tänker nog inte direkt övaranstränga mig något mer idag iaf.
Tänker nog ligga de närmsta timmarna här: Med datorn i sängen. SWEET

Vilken helg!


Lördagen började med att jag inhandlade en ny telefon, Det blev en Sony Ericsson c 702. Jag är grymt nöjd än så länge.
Efter det treva jag mig fram med buss, spårvagn och till fots genom Göteborgs förorter för att försöka hitta statoil macken där jag hade bokat en hyrbil, efter ca 1 timme hitta jag vad jag trodde var rätt ställe! YES!
Men det blev snart ett nederlag av det hela när tjejen i kassan (som för övrigt var mycket trevlig och hjälpsam) Gav mig en karta och förklarade att jag kommit ca 3-4 km fel. Hmm. Var bara att knata vidare.

Till sist fick jag min bil och drog på för fullt mot Norge,Fredrikstad. Tur att det va GPS i nya Mobilen annars skulle det blivit struligt.

Kvällen tillbringades med Cajsa (som tyvärr var lite för sjuk för sitt eget bästa) Och hennes Team. Det dracks en del öl och pratades en del. Mycket trevligt!!

På vägen hem under Söndagen stannade jag till hos min Mormor och Morfar För att äta lunch. Stekt färsk Sill, kokt potatis och lingon sylt. Det är så enkelt och så gott!!

Snart dax att börja jobba igen, dvs om 5 timmar. Usch.
Vill ha semester i några månader tror jag. Nån som sponsrar??


Avslutningsvis, ett par bilder:
båda två från förra våren på
min bästa och jag. Det var grymt kul att se dig!