Ingen kul TV

Stupid Skateboard Prank... - Google Video

Idiot!  Obs.. våldsam!!


Sitter här och kollar lite videoklipp Sandra är hos Tezzan så jag har inte så mycket annat att göra, då det har hänt något med vårat tv nät. Vi har bara 1, 2, 4, 24, och barn kanalen.... Ingen hitt direkt. Det har varit så hela dagen.  Tur att man har dator i såna lägen.
I morgon börjar jag jobba kl 6 på morgonen, känns ganska bra faktist efter 1 månad ledighet, särskilt som jag börjar ett nytt jobb, Blommenhof: HERE I COME!!

Percusienfa de Erik Mongrain - Google Video

Percusienfa de Erik Mongrain - Google Video

kung!


Tillbaka i vardagen

Nu börjar det bli som vanligt igen. Det känns nu väldigt avlägset med sol och värme även om det bara var en vecka sedan man kom hem. Det har varit ganska skönt att ha en  vecka ledigt här hemma också.

helgen:
I torsdags så fyllde mamma år, dock var hon och pappa i Stockholm då så vi fira henne i fredags. Jag och Sandra lifta med Linus och Malin dit (då jag inte har någon bil kvar). när vi kom dit var Frida och Magnus redan där. Mamma hade lagat jätte god mat i form av fläskfilé med champinjoner och vitlök.
Efter maten blev det tårta, kaffe och grogg. När vi kom tillbacka till stan gick jag och tog en öl sista halvtimmen på fik@ med Rille och Simon. Jag var hemma vid 01.20 och somnade ganska omgående.

Lördagen var jag och Sandra och fikade med Simon, Lasse och Nick  under dagen, på  kvällen var det dax för Fest hemma  hos mig och Sandra. Det dracks nog en hel del och vi avslutade kvällen på Birgers. Mycket trevligt! Dagen efter var kanske inte lika trevlig till en början...  Jag konstaterade att det var bättre för när folk man kände hade dåligt med pengar och köpte billig öl på 50 cl burkar som är lätta och passar bra på tvären i en pappkasse. Inte som nu! 100 glas flaskor och 5 burkar. Städade undan hela röran innan jag och Sandra gick ock köpte pizza, sen tillbringa vi hela söndagen i soffan. Underbart!

Fest ikväll kl. 19.00

Hemma hos mig och Sandra!

Millencolin rip off

Kolla denna länk med original videon.
http://video.google.com/videoplay?docid=-8831081104541334596&q=millencolin+fox

Detta är faken. http://video.google.com/videoplay?docid=-1080611894175385966&q=millencolin+fox
ganska kul tycker jag iaf..

frida är och hälsar på efter att vi varit ute och gått i 1,5 tim...

DSC02237
frida är och hälsar på efter att vi varit ute och gått i 1,5 timme vi har precis ätit spagetti och köttfärssås. Det var gott!

Klockan är nu 05.30

Det ar så kul att byta tidszon somnade som en stock igår kväll. Skönt att vara hemma! dock så vaknade jag vid strax innan 5 utvilad!! Sandra vaknade också. Så nu sitter vi här och tittar på tv. :)

Jobbigt, jag missar hela tiden åäö nar jag skriver.

Nu är det inte långt kvar hem! Just nu sitter jag och Sandra på ...

DSC02236
Nu är det inte långt kvar hem! Just nu sitter jag och Sandra på tåget och har bara 40 minuter kvar! Ses snart Nyköping! ;-)

Sista kvallen i Kuala lumpur

Da sitter man har da med samlade intryck av bade lugna oar och stora stader som ar mindre lugna :)

Vi har idag avslutat med att ga pa marknad i China town har i Kuala lumpur. Lyckades fynda bade det ena och det andra efter en del prutande. En hel del billigare an i de stora shopping komplexen med flera 100 butiker.
Dax att ga och lagga sig snart, bara 4,5 timmar kvar tills det ar dax att ga upp for att se om man lyckas ta sig till flygplatsen planet gar 08.50 och vi ska vara hemma vid mellan 16.00 och 17.00 svensk tid imorgon mandag.

ses snart Kram Kram!!!!!

Pappa: jagt langtar redan efter kottbullarna!!!! :)

Nu ar man pa sluttampen da!

Efter tre natter pa Tioman Island med i princip bara sloande (och lokalbefolkning, vuxna samt barn i 8- 10 ars aldern som lekte med en levande pyton orm 5 meter fran vart hus!) ar vi tillbaka i Mersing. Vi var helt enkelt tvugna att stanna har for att ata pa den fantastiska kines restauranden en gang till! Det var precis lika bra som fora gangen. Imorgon kl 10.00 bar det ater av till Kuala lumpur for de sista dagarna med klassisk sightseeing och Shoping (som vi for ovrigt tjuvstartat med idag).

Ska bli skont att komma hem snart.... till kyla, regn, snal blast, harda arbetspass, julbord, sno, .....hm..       eller nja.  Saknar dok alla er mina vanner och bekanta. ska bli kul att traffa er.
Kramm!

Jag befinner mig på Tioman Island

Folk är trevliga här, och inte särskilt stressade. Lugnt och skönt med andra ord. Igår hittade vi en mysig strandbar där vi tog oss en öl och drink. Vi var ganska ensamma när vi satte oss där men efter 1 timme hade det nog rullat in typ 30 pers, trevligt! Idag har vi slappat på stranden och snorklat. Mycket spännande fiskar har vi sett och en muräna på över 1 meter. Dax att gå och sola lite nu. Kram kram!

Mamma och Pappa

Jag laser nyheter via wapen i mobilen nastan dagligen och vet Allt!!  :)

Javla skit Internet

Jag har nog fan rakat mest illa ut av alla!!!!!!! jag har ALDRIG skrivit ett sa lang inlagg farut som nu da skiten fuckar upp sig och raderar hela skiten!!


orkar inte skriva om det.

laste just vad Sandra skrivit och far hanvisa till hennes blogg

en sak dok fran det jag skrev innan skiten forsvann:   Choys Garden SLANG ER I VAGGEN!

Kram Pa er alla!

(glom inte komentera sa man vet att ni laser vad jag skriver)

På väg till kuala lumpur

Sitter just nu på en buss fram alor setar till kuala lumpur klockan är ca 20.00. Och vi har ca 2 timmar kvar. Ska bli kul att se om man hittar någon stans att bo när vi kommer fram. Imorgon bär det av till Tioman Island. Och solen! Puss puss!

Regn hmm...

Nu ar det nog snart dax att lammna Langkawi det varkar som att det kommer vara samre vader framover. V i tror att vi ska dra till Singapore det varkar vara soligt dar enligt BBC vadret i mobilen. Jag har nu lyckats skramla ihop nagra fler bilder ocksa!
ha det gott alla vanner!
 


Troligen varldens mest vidriga Laskeblask!

117088-38

Igar kvall var vi lite torstiga sa vi gor och koper varsin lask, jag trodde det var nagon typ av cola jag kopte.
OJ vad fel jag hade det smaka som flytande JENKA tugummi med kolsyra!! vidrigt!

Scooter och annat

Nu har jag kommit pa att man minnsan kan minska ner bilderna lite innan man laddar upp dom sa tar det inte san j**la tid! dock orka jag inte med flera idag. Det fick bli lite fran idag och igar kvall.
Igar sa at vi en kanon bra middag med Bjorn och Jonas det var pa ett mysigt stalle med massor av vaxter pa bade vaggar och tak. det slank ner 14 gin tonic ocksa, altsa vi dela pa dom. Dagen som varit har vi tillbringat pa en scooter jag korde och Sandra satt bakom. Vi akte uppat har pa langkawi for att forst ta en linbana upp pa ett berg som lag 705 m over havet. Efter det akte vi till ett Vattenfall, det var jobbigt som bara den att ga upp till det, men det var det vart, det var valdigt fint dar!

for ovrigt far jag tacka mormor och morfar for det fina orden ;-)








 

Langkawi, sol sol sol!

Vi har nu bytt hotell det kanns valdigt bra! Vi bor nu mer i smeten och betalar 55 ringit natten (110 Kr) vi har kanon bra vader och har legat pa stranden och pa vara nya luftmadrasser ute i vattnet  flera timmar idag. Jag badade nog minst 1 timme i strack. I kvall ska vi ata middag med Bjorn och Jonas. Annars hander det inte sa mycket mer spannande har just nu.
Vi tanker nog stanna har i nagra natter till tror jag, sen far vi se vart det bar av.

Kram pa er alla hoppas ni har det bra hemma i sverige!

Dax att byta hotell!

Då var det äntligen dax att byta hotell! Det vi bot på nu i två nätter har läckage över allt i badrummet och inga lakan i sängen. Så nu ska vi byta till ett billigare och bättre. För övrigt så träffade vi första dagen en gammal kompis till mig som heter björn. Han och hans kompis skulle med samma flyg och sen till pherentian Island, som mig och Sandra vi åt middag med dom i lördags kväll och sa hejdå! Igår när vi är nere och går på stranden Gissa vilka som kommer gående? Jo björn och hans kompis jonas!

Lite bilder

Har ar lite bilder vi hade tankt lagga upp fler men det tar valdigt lang tid!!
i ovrigt sa far jag hanvisa tillSandras blogg lank finns nere till hoger ->>










På resande fot

Nu har vi lämnat pherentian island för att röra oss met västkusten vi tror att det kan vara lite soligare där. Just nu befinner vi oss i Kota bharu där vi stannar över natten för att ta bussen imorgon till andra sidan landet.

kanon!

Nu har jag antligen hittat en dator det blev ingen kanot tur igar men idag har vi varit ute 1 timme det var jobbigt att paddla men kul!  vi ska forsoka laga upp lite bilder senare nar vi far tag i en dator med usb port. just nu bor vi pa ett ganska bra hotel men lite dyrt samt att det har varit lite halv mulet sa vi tankte nog forsoka rora oss vidare imorgon. var vi ska vet vi inte riktigt anu. Trots att det ar mulet sa ar det valdigt varmt och skont hela dygnet runt. vi hors /Andreas

Underbart!

Just nu befinner vi oss på pherentian island värsta robinson ön! Vi har varit och ätit nys och ligger nu och softar på hotellet tidigare var vi och fick massage det var skönt! Snart ska vi nog dra och hyra en kanot för att paddla lite runt ön. Kramar Andreas och Sandra

Sandra och jag sitter mest och väntar på att vi ska åka inte lån...

DSC02203
Sandra och jag sitter mest och väntar på att vi ska åka inte långt kvar nu!

Måndag

det är måndag, dagen innan jag och Sandra ska åka till Malaysia. Jag pratade just med Sandra, hon sitter på Coffe House med Tezzan och Camilla, när hon är klar där ska vi gå och växla alla våra 10 kronor som vi sparat ihop under det senaste året. Så nu sitter jag här och väntar vid datorn.








nytt försök till blogg

jag tänkte göra ett nytt blogg försök
med en ny sida