Vilken helg det har varit!

MMS

Vilken helg det har varit! Millencolin har bland annat varit jäkligt bra! Imorgon bär det av hemåt!


POKER

Det är inte många gånger jag spelat poker, men igår var en av dom.
Det var jag, Fredric, Pontus, Björn, Anders, Dennis och Johan, Å jag vann första omgången!!
Efter lite över 3 timmar hade jag slagit ut dom andra 6 spelarna och kände mig mycket stolt!
Fan vad kul det var!

Nu börjar man återhämta sig.

Då har det gått 2 dagar sedan festen,
Jag hoppas att alla hade det trevligt! Det hade jag iaf.

Efter en stark öppning på semestern så är det dax att börja räkna ner till nästa torsdag då det är dax att åka på festival.

Om föra sommaren tok sög i näst in till alla avseenden (för med facit i hand fanns det ljuspunkter) så ska det bli raka motsattsen i år!

En hektisk dag

Idag börja jag med att försova mig med ca 1 timme... Inte bra då jag redan ligger ca 1000 timmar minus.. men vad gör det om 100 år. Efter att jobbat hela dagen så har jag och Lasse jagat runt hela stan för att fixa det sista till midsommarfesten, fan vad tid det tar vi höll på i ca 4,5 timmar och ungefär lika länge igår. men nu är det mesta klart, ska bli spännande att se hur det går med lunch å grill middag till ungefär 70 pers.

Efter att fixat klart vart det dax för snabb (men nogran) städning hemma för att få hem ett gäng att titta på fotbollen (som sög!!) desutom han jag klämma en pizza och handla folköl innan. Sist men inte minst har jag just varit på Lotsen för att titta på Hellacopters och träffa lite folk, (hoppas örhänget satt kvar sen Sandra;))

Dax att sova nu börjar ju trotts allt kl 6 imorgon.
Fan vad jag älskar när det händer lite!

God natt!!

Va fan!

Hur ska det bli egentligen? Mycket på g tur att det snart är semester så man får tid att slapna av lite med midsommarfirande, festival och troligen en Göteborgs tripp.
känns skönt!
Imorgon blir det nog fotboll och Hellacopters på Lotsen. Ses vi där eller??

DSC01558

MMS

sitter hemma gör Danne på en efter jobbet öl. Kan behövas efter en slitig kväll med bland annat grillbuffe till 65 pers.


Ibland är det trevligt att bara si

MMS

Ibland är det trevligt att bara sitta själv med en vattenpipa och filosofera. Imorgon blir det tvättstugan hela förmiddagen


Min pappa kryper omkring under golvet

MMS

Min pappa kryper omkring under golvet på sitt och mammas "nya" hus som han renoverar. Det är 100 år gammalt och ska bli som nytt! Mycket att göra och jag hjälper till i värmen


jag linus, maja och ellen

MMS

jag linus, maja och ellen var och gunga idag efter att vi ätit pasta och köttfärssås. Mycket trevligt i solen!