Bloggat

Nu har jag FAN bestämt mig för att sluta larva runt och istället  va glad!
ibland blir jag så iriterad på mig själv som hängt upp mig på en människa som enbart gjort mig bedrövad i mer än 1 år!!

Nu är det slut med det!

En bra början på det var helgen som va. I lördags så fyllde Martin år och det hela firades med en grabbig middag med allt där till (det vill säga vin, drinkar och singstar samt buzz) det var grymt trevligt och det må jag säga att fina vänner, det har han verkligen kussinen.
Efter det blev det ett besök på Depp för dom som klara sig så långt. Jag och Martin avrundade sen med att äta spagetti med köttfärssås när vi kom hem vid 5 (eller vad klockan nu va) en perfekt avrundning på en underbar kväll!

Snart är det jul också, då blir det Nyköping i nästan en hel vecka. Ska bli kul, tror och hoppas jag!

Söndagen

I söndags åkte jag och Martin för att hälsa på våra kära morföräldrar som bor i Uddevalla, vi kom dit vid 11 tiden. 
Hemma hos mormor och morfar gör man en sak och det är äter!
Direkt när vi kom dit var det fika med nybakt äppelkaka och yterligare 4 sorters kakor.
Så snart det var avslutat var det dax för en tre rätters lunch och det hela avslutades med ytterligare en fika allt detta innan klockan 4. 
Vid det här laget var man mätt så man knappt orka röra sig. Då droppar mormor den fina iden att dom kan ringa och beställa pizza. vi tacka vänligt men bestämt nej och jag förklara för mormor att vi tänkt att åka bil hem och inte rulla av oss själva.
 
Väl tillbaka i Göteborg åkte Martin hem, och jag styrde kosan mot en bowling kväll med mina arbetskamrater. Det blev en mycket lyckad kväll med en del öl och järn. Efter bowlingen avrunda vi med en plankstek på ett lokalt hak.

En mycket trevlig söndag med andra ord!

Go with the flow

Man funderar allt en del på vad man ska göra med sitt liv. Ska man bli kvar här i Göteborg? Flytta tillbaka till Nyköping sen eller bara "go with the flow". En stor del av att jag flyttade från Nyköping låg i att ta sig vidare och inte lägga så mycket energi på vissa personer, vilket jag gjorde ändå till en början men det problemet är nu mera ur världen och nu känns det mest tomt.

Nä dax för en dusch, kaffe och sen jobbet; de tre ljuspunkterna i livet. Tragiskt? nä normalt tror jag..

Tillbaka i verkligheten

Nu är det slut på semestern! Jag är tillbaka i Göteborg och ger mig in på månad 3 nu! Det känns som att första månaden gick väldigt lätt. Den andra var lite segare och jobbigare. Kan det ha något att göra med att jag var mer i Nyköping kanske?? Nä mer tid i Göteborg och mindre i Nyköping är nog receptet för ett lyckligare liv just nu.