Jag och Sandra är på lunch hos hennes mamma och kenth

Jag och Sandra är på lunch hos hennes mamma och kenth
Idag är det fettisdagen och som den goda själ man är. Har jag ba...

Idag är det fettisdagen och som den goda själ man är. Har jag bakat semlor från grunden, och till och med Gjort egen mandelmassa. För att bjuda mina kollegor och hotelets gäster på!
Ett jäklans väder!
Jag har precis cyklat hem från jobbet det snöa nån konstig extra kall, lätt, blöt och störig snö idag.
Tur att jag hade tagit med mig mina solbrillor så att jag slapp få den i ögonen. :-)

Tur att jag hade tagit med mig mina solbrillor så att jag slapp få den i ögonen. :-)

EN liten goding!
Vanilj och Chokladpannacotta ca 11- 12 st
Choklad
200 g Mörk choklad
100 g socker
2 blad blötlagd gelatin
Vanilj
1 vaniljstång
200 g socker
6 dl Vispgrädde
2 blad blötlagd gelatin
Värm alla ingridienser till varje smak utom gelantinet, krama ur och rör ner det på slutet.
fyll glaset med choklad till 1/3 ställ i kylen tills det stelnat. fyll 1/3 till och låt stelna, sen är det bara att toppa med körsbär dränkta i Captain morgan och lite sockerlag. Lycka till!!

Recept: Andreas Hagberg
Jag har aldrig för bakat så mycket som sen jag börja på Blommenh...

Jag har aldrig för bakat så mycket som sen jag börja på Blommenhof, 18 st toscakakor. Jag är ju nästan som mormor nu! ;-)