Oslo is over for this time

Nu är det bara att packa ihop det sista och snart bege sig in mot centrum. Jag ska möta Cajsa som varit och jobbat för en snabb kaffe innan det är dax att sätta sig på tåget mot Katrineholm och sen bil vidare hem. Om allt går som det ska borde jag va hemma runt 22.00.
Det har varit en mycket trevlig helg med lite olika restaurangbesök och även en musikalföreställning på lördagen i form av The Producers - det våras för Hitler, Mycket trevligt och bra! annars har det mest hängts och slappats så där skönt ledigt bara :)
Nä nu ska det packas.
Adjö

Sushi/ Dumplings/ Dim-sum/ tempura middag

En mycket trevlig söndag kväll blev det!


Tillverkningen

Dumplings

Dim-sum

Sushi, Dumplings, lite dipsåser

Det kan ju inte bli bättre! Varför skaffa jag inte en större lägenhet tidigare för? Det är det bästa jag vet att fixa middagar/fester hemma :)

Söndagsmiddag på G

Jävla rygg! Kan ju inte va rimligt att man ska straffas när man är duktig och tränar, men just det hände mig i fredags och det har inte gett sig helt ännu.. Men det är ju inget som inte värktabletter och sprit löser så jag klarar mig bra!!

Snart dax att bege sig till Hemköp för att möta Erik och inhandla det som behövs för kvällens Sushi/Dumling/Dim-sum kväll.
Jag och Erik som lagar modern söndagsmiddag till våra vänner, kan ju inte bli annat än succé!
Om man är ledig från sitt kockjobb 1 dag den här veckan, vad göra? Laga mat så klart! :)

Mot gymmet!

Erik ringde nyss och väkte mig (efter att jag snoozat i  två timmar). Snart dax för dag två på gymmet den här veckan.
Kan nog va smart att stretcha efter dagens pass, jag har förjävlig träningsverk sen i förgår..

Full fart

Träna, luncha, fika, till jobbet en sväng, åka till Linköping, Äta checka in på hotell, vin och sprit utställning, mat, alldelles för mycket dricka, bowling (bästa serie 162p), taxi till mcdonalds kl 04.30 på morgonen, mer mat. Sova, frukost, till jobbet, mat, möte, jobbat kväll, nu hemma.

Det är typ allt jag gjort dom senaste 38 timmarna. Det har varit mycket trevligt! Snart dax att sova och ladda för en ny dag.

God natt :)